17 ian. 2012

PG-ul pentru Prut

 Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi

AVIZE NECESARE DESFASURARII ACTIVITATILOR DE PESCUIT RECREATIV-SPORTIV - 12.01.2012   

Avand in vedere prevederile Ordinului Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr. 15/2011 privind conditiile de practicare a pescuitului recreativ / sportiv, modificat si completat de Ordinul nr. 297 din 28 decembrie 2011 (publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 10 din 5 ianuarie 2012), Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi informeaza persoanele interesate de obtinerea avizelor necesare desfasurarii activitatilor de pescuit recreativ-sportiv, despre urmatoarele aspecte:

-    pentru zona de competenta a Serviciilor Teritoriale ale Politiei de Frontiera Galati, Vaslui si Botosani  avizele pentru desfasurarea activitatii de pescuit recreativ – sportiv emise in anul 2011 sunt valabile si in anul 2012, pana la data emiterii noilor modele de permise de pescuit recreativ – sportiv;

-    pentru zona de competenta a Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, avand in vedere faptul ca zona, protejata cuprinsa intre localitatile Badarai si Gorban, a fost preluata in administrare de catre Asociatia „Prietenii Pescari”, solicitantii se vor prezenta la sediul serviciului din strada G.Cosbuc, nr.3-5, pentru eliberarea avizelor pentru desfasurarea activitatilor de pescuit recreativ-sportiv. Documente necesare: copie permis A.N.P.A., copie C.I. si avizul emis de Asociatia „Prietenii Pescari”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu